Modern

Ben je op zoek naar een nieuwe kledingmerk dat populair is, en daarnaast kledingstukken bied van een hoge kwaliteit? Kies dan zeker voor het merk in gold we trust. Zij staan bekend om hun iconische fashion. Het merk zelf is opgericht onder het label van Franzel Amsterdam en was ontstaan na het idee tijdens een modeshow. Het thema voor deze show was de golden age, kortom de gouden eeuw. Op het moment dat je een kledingstuk van in gold we trust aanschaft is dit dus als het ware een knipoog naar de gouden eeuw. Het merk is erg populair en wordt dan ook gedragen door veel bekende mensen. Ook onder de voetballers heeft het merk een hoge populariteit.

Kledingstukken

Het merk in gold we trust heeft een groot aanbod van veel verschillende kledingstukken. De hoodie is zonder twijfel een van de meest populaire kledingstukken, en is dan ook een echt icoon voor het merk zelf. Naast hoodies kun je ook truien aanschaffen van het merk en polo’s. De kledingstukken van in gold we trust kun je goed herkennen aan het unieke logo. Zo staat bij sommige hoodies en truien het logo op de rechter mouw, maar ook op de borst kun je vaak een klein logo terugzien.

Bestellen bij Hans Voortman

Een groot aanbod van in gold we trust kun je vinden op de website van Hans Voortman. Naast de fysieke winkel kun je ook online je favoriete kledingstuk aanschaffen. Kies bijvoorbeeld voor de gave in gold we trust weastern hoodie jet black. Deze sweater is gemaakt van een donker zwarte kleur met lange mouwen, en is gemaakt van een 100% katoen. De kledingstukken van het merk kun je bestellen op de site van hans voortman en direct betalen, of bijvoorbeeld in 3 termijnen. Mocht je vragen hebben over hoe de fit valt, kun je deze stellen via de site. Veel kledingstukken van in gold we trust vallen normaal, tot een klein beetje groter.