Kliniek Veldhoven is echt geweldig!

logo

haarttransplantatieTijdens mijn bezoek aan Kliniek Veldhoven voor mijn tattoos zag ik in een folder dat zij hier ook haartransplantaties deden. Met de werkwijze van Kliniek Veldhoven was ik heel erg blij, omdat de behandelingen van mijn tattoo heel erg goed gingen.

Goede kliniek

Wat ik zo fijn vond aan Kliniek Veldhoven is de service. Deze service is ontzettend goed en als je kijkt naar wat ik kwijt was voor de behandelingen dan is de prijs ook nog eens heel erg goed. Er waren een aantal tattoo’s waar ik vanaf wilde en dat kon gelukkig heel erg makkelijk bij deze kliniek.

kliniek veldhovenToen ik in de wachtkamer zat kwam er een foldertje langs over haartransplantaties. Een haartransplantatie is iets waar ik nogal over na zat te denken. Mijn haarlijn begon steeds verder terug te lopen en omdat ik nog niet eens de 40 heb aangetikt wilde ik dit niet verder laten gaan.

Om te kijken wat er gedaan zou kunnen worden heb ik een afspraak gemaakt in de kliniek. De behandelend arts heeft naar mijn teruglopende haarlijn gekeken en deze heeft mij een advies gegeven. Het advies leek mij wel wat en het prijskaartje dat hieraan vast hing was ook heel erg goed.

Van de behandeling zelf heb ik weinig gemerkt. Het herstel van zo’n ingreep verliep heel erg snel. Pas na een aantal weken zag ik resultaat en ik was verbaast over het verschil. Er is duidelijk verandering te zien en het ziet er niet nep uit. Wederom ben ik tevreden met Kliniek Veldhoven!