Een snurkbeugel van hoge kwaliteit

Snurken is 1 van de grootste irritaties bij partners en kinderen tijdens het slapen. Dit kan je oplossen door een snurkbeugel te nemen. Een snurkbeugel zorgt ervoor dat je onderkaak niet naar achter valt waardoor je luchtwegen niet worden versperd waardoor je het typische snurk geluid krijgt. Door een aangepast beugel kan je dit binnen 3 tot 5 jaar volledig oplossen. Bij 95% van de mensen is het een groot succes. Dit komt doordat de beugel van goede kwaliteit kunststof is gemaakt en daardoor heb je overdag en ook ‘s nachts geen last van de beugel en zal je jezelf afvragen of je hem wel in hebt.

Hoe gaan ze te werk

snurkbeugel

Als je het besluit neemt om een snurkbeugel te nemen, maak je een afspraak met een van de mensen van Snurkproblemen.info en vervolgens gaan jullie samen kijken of het iets wat voor je kan zijn is. Als dit het geval is gaan ze een mal maken van je tanden en vervolgens gaan de laboratorium mensen de beugel perfect op maat maken, zodat je niet weet dat je hem in hebt. Vervolgens scheelt het per persoon hoe lang je de beugel in moet om je lichaam er zo aan te laten wennen dat het effect van de beugel permanent wordt en je nooit meer snurkt. 90% van de tijd duurt dit 3 tot 5 jaar. Op de beugel zelf krijg je 2 jaar garantie.

Veelgestelde vragen

De mensen van Snurkproblemen.info krijgen veel dezelfde vragen. Deze hebben ze op een rijtje gezet op de website met een deskundig antwoordt. De meest gestelde vraag in waarom ze een afdruk van jouw tanden nodig hebben. Dit hebben ze nodig om jouw beugel zo comfortabel mogelijk te maken. Door de beugel perfect op je tanden te laten passen zorgen ze ervoor dat deze het lekkerste zit.