Deze soorten glasfolie zijn te koop

Glasfolie heeft een praktische en een decoratieve waarde. Het wordt gebruikt om te zorgen dat je niet door een raam kunt kijken. Handig als je op de begane grond woont. Daarnaast wordt glasfolie vaak gebruikt ter decoratie. Het fleurt een gevel mooi op.

Glasfolie

Er zijn meerdere soorten glasfolie te koop:

  • gesneden glasfolie
  • bedrukte glasfolie
  • transparante glasfolie
  • statische glasfolie
  • one-way vision glasfolie
  • two-way vision glasfolie

Voor je hierin een keuze kunt maken moet je een aantal dingen vooraf bepalen.

Jouw ideale glasfolie

Glasfolie

Wat voor glasfolie geschikt is voor jouw kantoor of woning hangt af van wat je wil. Allereerst is de vraag: wil je er van binnenuit doorheen kunnen kijken? Dat vinden sommige mensen prettig, waar anderen juist de afleiding niet kunnen gebruiken. Je kunt ook kiezen voor volledig transparant glasfolie zodat er nog steeds lekker veel licht binnenkomt.

Daarnaast wil je vooraf bepalen of jouw glasfolie voor zakelijke doeleinden is of voor een feest of woning. Alledrie verlangen andere kleuren, materialen en stijlvormen.

 Een sticker voor je kantoor moet niet te afleidend zijn: dit gaat ten koste van je productiviteit. Als je glasfolie uitzoekt voor je woning is dat minder relevant. Dan is het echter wel belangrijk hoeveel lichtinval je nog wil hebben, want glasfolie kan je licht belemmeren om binnen te komen. Wanneer het gaat om glasfolie dat je tijdelijk wil plakken voor een feest of ander evenement, kun je in je achterhoofd houden dat het folie toch weer verwijderd wordt en hoeft het aan minder eisen te voldoen.