Cirkelzagen vergelijken

cirkelzagen

Dé cirkelzaag is een handige tool waarmee je eenvoudig hout kan bewerken. Het woord cirkelzaag zegt het misschien al, maar het heeft een cirkelvormig zaagblad. Het zaagblad draait snel rond, waardoor je gemakkelijk hout kan afzagen. Vooral rechte stukken zijn gemakkelijk te zagen met een cirkelzaag, maar hoe kies je nou de juiste cirkelzaag? Ik neem jullie mee in het vergelijken van cirkelzagen. Hierin zul je zien dat ieder merk wel zo zijn voordelen heeft.

Er zijn natuurlijk veel bekende merken als Makita, Bosch, Mafell, Festool, Metabo en Dewalt. In principe zijn het allemaal bekende merken die fantastisch gereedschap aanbieden. Dit zie je terug in de prijzen. Toch is de een nog wat goedkoper dan de ander, dus welke ga je kiezen?

cirkelzagen

Cirkelzaag kopen

Bij het kopen van een cirkelzaag moet je erop letten dat je het juiste zaagblad voor jouw machine koopt. Elk merk heeft een ander zaagblad en hanteert andere afmetingen. Zo kan de een dieper zagen dan de ander en hanteert het andere merk weer andere afstanden tussen de tandjes, waardoor je minder splinters hebt. Als je goed kijkt naar welke klussen je moet verrichten en welke afstanden je moet afleggen, dan kan je de perfecte cirkelzaag uitzoeken. Het is dus enorm belangrijk om alle specificaties van alle cirkelzagen te bekijken voordat je een aankoop doet. Tevens zit er enorm veel prijsverschil in de cirkelzagen, dus vergelijk alle merken en websites met elkaar voordat je een bestelling plaatst. Toevallig heeft Toolnation momenteel gratis bezorging bij een bedrag boven de €50,-.