Cosmetisch arts verricht wonderen voor uw huid

Huidverzorging

Ik zelf vind de verzorging van mijn lichaam hartstikke belangrijk! Simpelweg omdat ik er iedere dag goed uit wil zien en daar heb ik dan ook veel voor over. Afgelopen maand merkte ik een aantal rimpels op mijn gezicht op en dan voornamelijk bij mijn jukbeenderen. Natuurlijk baalde ik hier ontzettend van rimpels op zo’n jonge leeftijd. Vandaar dat ik op zoek ben gegaan naar een mogelijkheid om van deze rimpels af te komen. Deze mogelijkheid vond ik dan ook in een cosmetisch arts bij het bedrijf Ambiance Beauty. De cosmetisch arts in dienst bij Ambiance beschikt over de capaciteiten om uw huid weer jong te maken, maar hoe? Simpelweg d.m.v de juiste fillers gebruiken. Hij heeft al meer dan twintig jaar ervaring in het werken met botox en hyaluronfillers. Door middel van veilige injecties worden de lijnen en volumeverlies in uw gezicht weer hersteld.  Zie hieronder wat mogelijk is om te laten behandelen:

 

  • Fronsrimpels
  • Lachrimpels
  • Wallen
  • Jukbeenderen
  • Wangen
  • Kaaklijn
  • Mondhoeken

Cosmetisch arts

Verbluffend resultaat

Na het zien van al deze informatie heb ik een afspraak gemaakt voor het behandelen van mijn jukbeenderen. Het resultaat van deze behandeling is dan ook verbluffend. Alle rimpels rondom mijn jukbeenderen zijn verdwenen, dat terwijl het een snelle behandeling was zonder pijn. Ik zelf ben zeer tevreden over het resultaat. Wanneer u last heeft van rimpels op uw gezicht? raad ik het u aan deze te verhelpen d.m.v de behandelingen die worden aangeboden door Ambiance Beauty.

Ambiance Beauty