Kwaliteit Kapper Gouda

Kwaliteit Kapper GoudaTegenwoordig zijn er vele aanbieders betreft het knippen, kleuren en verven. Ik zelf heb al jaren geen vaste kapper meer en ik ga dan ook van hot naar her. Helaas heb ik zeer vervelend haar om in model te kunnen knippen. Ik moet dan ook voorzien zijn in een goede kapper. Helaas was ik de afgelopen keren zeer ontevreden over hoe mijn haren waren geknipt. Vandaar dat ik de keuze maakte om eens opzoek te gaan naar een goede kapper. Zodoende nam ik een kijkje op het internet want daar is tegenwoordig vrijwel alles te vinden.

Uiteindelijk belandde ik via de weblink Kapper Gouda op de website van Kapper Gouda. Ik zelf woon in de buurt van Gouda, maar ik had nog nooit iets gehoord over deze kapper. Vandaar dat ik het besluit nam om een aantal recensies van klanten te gaan lezen. In de recensies werd vooral gesproken over goede kappers, sociale kappers en kwaliteit kappers. Na het lezen van deze recensies nam ik dan ook het besluit om een bezoekje te brengen aan deze kapper!

Kwaliteit

Een groot succes

Eenmaal aangekomen bij de kapper voelde ik me gelijk thuis. De kappers waren zeer klantvriendelijk en maakte gelijk een gezellig praatje met mij. Ondertussen begonnen zij met knippen en na een half uur was ik nog niet klaar. Natuurlijk is dit zeer positief want dat betekend dat zij echt aandacht aan het kapsel geven. Na een uur gezellig gepraat te hebben was mijn kapsel klaar. Tot mijn verbazing waren mijn haren perfect geknipt en sindsdien ben ik een trouw klant bij deze top kapper in gouda!

Goede service