Ben blij uitgekomen te zijn bij deze kapsalon Leiden

kapsalon Leiden

Vandaag wil ik zowel iets negatiefs als positiefs met jullie delen. Normaal ga ik altijd bij mijn ouders in het dorp naar de kapper. Dit omdat ik hier al jaren kom en de prijzen hier heel goedkoop zijn. Echter de laatste keer dat ik hier was, werd ik dus verknipt. Toen ik hier vriendelijk iets van zei, werd ik behoorlijk hard aangesproken. Dit gebeurde dan ook door een kapster die ik hier nog nooit gezien had. Omdat dit allemaal zo asociaal ging ben ik zo maar de deur uitgelopen. Dit terwijl ik niet snel kwaad wordt, echter was dit echt de druppel. Toen ik eenmaal thuiskwam, vertelde mijn moeder ook dat daar sinds kort een nieuwe eigenaar in zat. Mijn moeder hoorde de laatste tijd dan ook meerdere negatieve verhalen over deze kapsalon. Vandaar dat ik dus genoodzaakt was een nieuwe kapper te vinden. Omdat ik hier nu niet steeds voor naar mij ouders wilde gaan, was ik van plan er een te zoeken bij mij in de buurt. Vandaar dat ik dus ben uitgekomen bij deze kapsalon Leiden.

FreshHairDesign

Benieuwd of jullie FreshHairDesign kennen?

kapperNatuurlijk ging ik, zoals bij vele dingen, online zoeken naar opties. Ik moet eerlijk zeggen dat het aanbod kapsalons in Leiden enorm groot is. Dat van kleine onbekende tot aan grote zaken waar wel meer dan twintig mensen in kunnen. Het maakte mij dan ook niet zoveel uit welke kapsalon het zou worden, als ik hier maar goed geknipt zou worden. Zodoende kwam ik dus uit bij de website kapper-in-leiden.nl. Deze kapsalon Leiden heeft dan ook goede recensies en vandaar dat ik hier nu naar toe ga. Ik ben hier inmiddels al twee keer geweest en zij leveren goed werk!