witte sandaaltjes gekocht bij www.sandaaltjes.com

logoAfgelopen maand heb ik meerdere websites bekeken op internet en vond ik www.sandaaltjes.com er het beste uitkomen. Ze hadden goede recensies. Zo stonden er veel positieve reacties over de service en het kwaliteit van de schoenen. Ik wilde altijd al witte sandaaltjes kopen en dat heb ik toen ook gedaan. Via internet had ik besteld en binnen twee dagen had ik ze al binnen. Ze hebben dus inderdaad een goede service. Ook wat betreft de kosten viel het reuzen mee. Alles was vrij voordelig en als je het ging vergelijken met andere bedrijven al helemaal. De website van hun is zeer overzichtelijk en goed beveiligd. 

Het is echt een aanrader. soliver-sandalen-zwart-wit

Toen ik de witte sandaaltjes binnen kreeg trok ik ze gelijk aan. Ze zaten erg lekker en ook de stof is heel fijn. Het is zeker de prijs waard. Mocht je iets willen bestellen weet ik zeker dat je gegarandeerd kwaliteit krijgt. Voor mij is het zeker voor herhaling vatbaar. Ik ben zeer tevreden met de sandalen. Jullie staan bij mij bekent om een zeer professioneel bedrijf, dus blijf zo doorgaan! Het is ook zeker een aanrader voor iedereen. Met het grote assortiment waarover ze beschikken zit er altijd wel iets tussen voor jou.

tamaris-sandalen-platinum-metallic