Loints is mijn nieuwe favoriete merk

Loints

Loints Eigenlijk had ik tot voor kort helemaal nog nooit van Loints gehoord. Dit is een schoenenmerk met ongelofelijk veel mooie modellen en daarom zou jij zeker eens moeten kijken of het ook iets voor jou is. Zelf heb ik het leren kennen door een vriendin van mij. Zij had hier een paar van en deze waren mega mooi. Toen heb ik direct gevraagd waar zij ze had gekocht en daar ben ik toen heen gegaan. Deze webwinkel heeft voor mannen, vrouwen en kinderen een enorm assortiment. Eigenlijk zou jij hier dus voor het hele gezin terecht kunnen. Mijn vriend heb ik ook direct hierover verteld en hij gaat binnenkort ook eens een kijkje nemen.

Alles goed geregeld

Zelf heb ik bij Van Bommel uiteindelijk ook een aankoop va Loints gedaan. Dit pakket had ik de volgende dag al in huis, dus ik heb hier helemaal niet lang op hoeven te wachten. De betaling ging ook heel erg makkelijk, want ik kon uit veel manieren kiezen. Uiteindelijk heb ik afgerekend met iDeal, dus daardoor heb ik ook geen omkijken naar rekeningen die achteraf nog op de mat vallen. Mocht jij benieuwd zijn of er ook iets voor jou bij zit, surf dan zeker eens naar deze site!