vakantiehuisje sarlat vind je redelijk goedkoop!

2 Hallo lezers, vandaag heb ik een stukje over mijn vorige vakantie. Ik was toen namelijk op vakantie in Frankrijk, ik ga hier redelijk vaak naar toe in de zomer! Het onderwerp van vandaag is dan ook vakantiehuisje sarlat. Dit komt omdat veel Nederlanders altijd in de zomer afrijzen naar Frankrijk! Sarlat is een hele mooie plek in Frankrijk waar heel veel te doen valt, zo heb je er leuke winkeltjes maar ook een mooi bos en oude gebouwen. De activiteiten die je er kan doen zijn ook echt heel leuk ik ben er namelijk vorig jaar nog geweest met een groep vrienden. We hebben hele dagen door leuke dingen gedaan voor weinig geld!

Een super leuke vakantie bestemming!

Ik moet zeggen dat ik het een erg goede vakantie bestemming vind  aangezien het niet duur is maar je er wel veel voor terug krijgt in de vorm van activiteiten! Ben jij geïnteresseerd in een vakantiehuisje huren in sarlat dan raad ik het je zeer zeker aan om eens een kijkje te nemen op bovenstaande website. Als je er een beetje snel bij bent kan je ook nog eens flinke vroeg boek korting krijgen. Ik hoop zelf dat ik dit jaar weer zo’n mooi huisje met vrienden zou kunnen huren!3