Restaurant Oegstgeest het onderwerp van vandaag!

1Ik heb vandaag weer een leuk onderwerp voor jullie namelijk een over waar je heel erg lekker kan eten voor een leuke prijs! Hier ben ik op gekomen aangezien ik afgelopen week een feestje heb gehad waar we gingen eten bij Restaurant Oegstgeest. Het eten was echt super lekker vandaar dat ik besloot om over dit restaurant eens een stukje te gaan schrijven op dit blog. Hier deel ik namelijk altijd leuke dingen die ik mee maak in mijn leven zoals jullie al wel weten. Het etentje bij dit restaurant vond ik zeker waard om een stukje aan te wijden.

Het eten was echt super.

1

eenmaal bij dit restaurant kregen we namelijk een heel mooi plekje aan het raam. het uitzicht buiten was echt heel erg mooie je keek namelijk recht het oude centrum in. Dit gaf een warm gevoel tijdens het eten. Ten eerste kregen we een heel lekker voorrecht gemaakt van een lekker salade. Als hoofd gerecht heb ik gekozen voor een malse biefstuk deze smaakte echt heel erg lekker. Wat mijn vrienden hadden met wie ik was zag er ook echt goed uit!

Wat viel mij verder op?

Zelf vond ik de mensen die werken bij Restaurant Oegstgeest echt heel beleefd en goed werken. Aangezien ze snel langs kwamen als je glas leeg is en je hoefde niet heel lang te wachten op het nieuwe gerecht. Verder was de prijs ook erg goed en smaakte het eten heel erg lekker!