Philips lampen vind je bij Lamp direct!

Leuk dat jullie een oogje laten vallen op mijn blog! Het onderwerp van vandaag is Philips lampen. Mijn vriend en ik zijn samen eigenaar van een vakantie park. Dit vakantie park licht in zuid Spanje, en daar zijn wij trots op. Natuurlijk wil je de beste service verlenen aan klanten, die wij ons kunnen veroorloven. Wij hebben de beschikking over zes kamers, en tien bungalows. Elke zomer is het erg druk, en dan zijn alle zestien plekken natuurlijk volgeboekt. De laatste weken kregen wij vele klachten over de verlichting. De verlichting viel steeds uit, of de lampen spatten uiteen. Ik vertelde dit probleem aan mijn moeder. Mijn moeder vertelde toen over een website genaamd Lamp Direct, deze website had een zeer breed assortiment betreft verlichting. Meteen was ik geïnteresseerd en nam ik een kijkje op deze website! Uiteindelijk besloot ik om op deze site Philips lampen te bestellen, op ons thuisadres in Nederland natuurlijk. Vanuit Nederland stuurde mijn moeder de lampen naar ons toe!

Top lampen!

De lampen kwamen na enkele dagen binnen, en meteen gingen wij ze plaatsen in de verblijven. Wij zijn nu een paar werken verder, en wij hebben geen klachten meer vernomen betreft verlichting. Hier zijn wij Lamp Direct dan ook echt dankbaar voor! De lampen zijn van top kwaliteit, precies waar wij naar op zoek waren. Ook opzoek naar verlichting? Neem op je gemakje een kijkje op deze site.