Ledlampen bestel ik bij Lamp Direct

nl_logo

 

 

De afgelopen jaren zijn er natuurlijk vele verbeteringen op de kantoorplek gedaan. Alles gericht om het welzijn van haar werknemers te verbeteren.  Zo kun je denken aan de bureaustoelen in kantoorruimtes die aangepast worden op de specifieke behoeftes van de werknemers qua ergonomisch gebruik ervan. Je kunt ook denken aan de ventilatie in ruimtes en naar de afstand tussen het beeldscherm en jou als werknemer zijnde zijn al vele studies gedaan.

Ledlampen is sinds een aantal jaren een waar fenomeen in de licht technologie. Niet voor niets staat dan ook het punt van verlichting op de werkplek en de groeiende focus van led technologie hoog op de agenda van bedrijven. Een juiste verlichting van de werkplek is belangrijk omdat mensen vele uren achter de computer doorbrengen.

new-02

Bekijk eens de website van Lamp Direct voor deze en nog meer lampen

Philips_MASTER_LED

Led lampen voor een lage prijs

Als je led lampen wilt bestellen kijk je ook naar de prijs van de lampen. Dan valt je op dat ze bij Lamp Direct een laagste prijs garantie bieden. En, bij hun geldt ook dat hoe meer je bestelt hoe minder relatief gezien je hoeft te betalen. Daarnaast bieden ze ook een 24 uurs levering. En, indien je boven een orderwaarde van 100 euro exclusief BTW bij Lamp Direct bestelt, is de levering gratis. Dit verklaart dan ook mede het aantal orders dat nu al boven de 158.000 ligt. Ze danken dan ook al hun klanten voor hun vertrouwen in deze grote aanbieder van LED lampen die Lamp Direct is.