Op Max keycords bestel je eenvoudig keycords

logo (2)Mijn ervaringen met Max keycords
Als ondernemer met jarenlange ervaring en een grote liefde voor creatieve promotiemiddelen, heb ik in enkele jaren al vele verschillende promotiemiddelen besteld voor mijn bedrijf. Een tijdje geleden heb ik de keycords van Maxilia.nl op mijn lijstje met bestelde protiemiddelen mogen schrijven en in deze review vertel ik je graag wat mijn ervaringen met deze zogeheten Maxkeycords zijn.

44402_102193_wit
Veel keuze en een duidelijke website
Wat mij meteen opviel toen ik op Maxilia.nl op zoek ging naar leuke keycords voor mijn bedrijf, was dat het aanbod van Maxilia.nl erg groot is. Hierdoor is het mogelijk voor iedere ondernemer, met welk budget dan ook, om keycords te bestellen bij Maxilia.nl en deze keycords te gebruiken om reclame te maken. Een nadeel van sommige aanbieders met een groot aanbod, is dat de website van deze aanbieders door het grote aanbod onoverzichtelijk of onduidelijk wordt. Dit was bij Maxilia.nl echter niet het geval, omdat alle keycords duidelijk gegroepeerd gepresenteerd werden.

50242_MO8597

Een snelle levering en goede kwaliteit

Verder ben ik niet alleen tevreden over het grote aanbod en de overzichtelijke website van Maxilia.nl, maar ben ik ook te spreken over de snelle levering van de Max keycords die ik had besteld en de kwaliteit van deze keycord bedrukken. Mijn keycords werden al in vijf werkdagen geleverd en de kwaliteit van de keycords was precies zoals ik gehoopt had dat deze zou zijn. Ik ben dan ook erg tevreden met Maxilia.nl.