New York Pizza aanbieding voor goedkope pizza’s

1Hallo allemaal, welkom op mijn blog. Vandaag ga ik jullie vertellen over New York Pizza aanbieding. Sinds kort zit er bij om de hoek een nieuwe pizzeria. Via internet kun je hier een pizza bestellen, in het begin deed ik dit nooit omdat ik bang was dat het mis zou lopen of dat de pizza koud zou zijn bij bezorging maar laatst heb ik toch mezelf overgehaald om het een keer uit te proberen. Aangezien de pizzeria bij mij om de hoek zat, durfde ik het wel een keertje aan.2

bestellen!

Ik had een zware werkdag achter de rug, en vandaar deze keuze. Ik nam een kijkje op de website van New york pizza, en er waren vele verschillende keuzes het mooie was dat ze nu ook aanbiedingen hadden! Ik kon zelfs niet kiezen door de mogelijkheden, en wilde natuurlijk wel de juiste keuze maken. Uiteindelijk koos ik voor een mix pizza met verschillende smaken.

Een stuk goedkoper dan normaal!

Het mooie was ook nog dat New York Pizza dus een aanbieding hanteerde. Dit maakte de pizza nog een heel stuk goedkoper en dat was natuurlijk mooie mee genomen. Als ik nu een keer laat thuis kom en ik heb geen zin om te koken dan zal ik zeker nog een keer hier bestellen! De service is namelijk ideaal en ze hebben nog veel meer lekkere dingen!

3