Kalenderklok voor de oudere onder ons

Met een kalenderklok zul je nooit te laat komen! Voor de ouderen onder ons is dit een van de beste klokken die ooit op de markt gebracht zijn. Zowel voor slechtziende alsmede slechthorend is er een geschikte klok te vinden. Nadat mijn vader enorm slecht begon te horen wilde ik een klok voor hem halen die hij hoort. Het belangrijkste wat ik hiervan vond is dat hij alsnog alles wel kon blijven zien. Alleen dat het geluid van de klok wat sterker was dan dat je gewend bent.

Een cadeau voor mijn vader

Zodoende ben ik op het internet gaan zoeken. Ik wilde een goede klok voor hem zien te vinden zodat hij de tijd kan lezen én horen. Hierdoor ben ik terecht gekomen op de website van Worldwide Vision. Dit bedrijf verkoopt vrijwel alles voor de slechtziende en slechthorende onder ons. Wat ik persoonlijk erg prettig hiervan vind is dat je alles via het internet kunt bestellen. Bovendien zijn de kosten die zij hanteren erg aan de lage kant. Zo heb ik een keuze weten te maken uit het assortiment welke zij hebben.

De kalenderklok is besteld!

De Twenco kalenderklok heb ik vervolgens besteld. Nog geen dag later had ik de bestelling al in ontvangst mogen nemen. Natuurlijk heb ik er wel voor gekozen om het mooi in te pakken voor mijn vader. Zo weet hij niet meteen wat hij als geschenk krijgt van mij. Gelukkig reageerde hij ontzettend enthousiast nadat hij in de gaten kreeg dat deze klok speciaal geschikt is voor hem. Hij komt nu in ieder geval niet meer te laat op de plek van bestemming.