Tip: de game laptop van je dromen

Niet alleen voor gamers maar ook voor designers is het van groot belang een goede computer te hebben. Voor zowel privaat als zakelijk gebruik is een game laptop daarom zeer nuttig – en daarom vandaag een bericht waarmee je jezelf een echte ‘game lifestyle’ aanmeet.

BTO en haar game notebooks

btoIk wil je namelijk attenderen op BTO, dat heel bijzondere laptops in het assortiment heeft. Wat is er nou precies zo bijzonder aan de notebooks bij hen? Voornamelijk het feit dat je ze geheel zelf kunt samenstellen. Je hebt niet te maken met halffabricaten of laptops die al gebouwd zijn en waar je bijvoorbeeld een externe harde schijf aan toe kunt voegen, nee, het betreft hier game notebooks die geheel from scratch worden opgebouwd naar gelang jouw eigen wensen.

26En dat biedt talloze mogelijkheden en varianten, met telkens in ogenschouw dat voor jou en je gebruik de ideale game laptop wordt bereikt. Je hebt altijd de keuze voor een bijzonder goede processor en videokaart – hét startpunt voor een goede game notebook natuurlijk. Bovendien kun je allerhande zaken weglaten (zoals een office pakket) of toevoegen. De website heeft een keuzehulp geïnitieerd die je helpt je eigen laptop samen te stellen.

Better than others

Het is mij onduidelijk waar de naam van het in 2000 opgerichte bedrijf nou precies vandaan komt maar er zijn twee woordgroepen die zeer goed passen bij de afkorting BTO. Allereerst is daar het concept van het bedrijf, te weten ‘build to order’, hetgeen betekent dat het pas in fabricage wordt genomen als jij je order hebt doorgegeven. Ten tweede is er de zin waarmee ik zou willen afsluiten: ‘better than others’, want dat is méér dan kloppend voor deze laptopproducent!

21