Ik heb een houten zwembad laten bouwen

 

Houten zwembadMijn vriend en ik zijn sinds kort trotse eigenaren van een vrijstaande woning. De achtertuin van onze nieuwe woning is hartstikke groot en deze ruimte wilde wij optimaal gaan benutten. Zodoende zijn wij samen rond de tafel gaan zitten om een aantal ideeën te bespreken betreft de opvulling van onze achtertuin. Op een begeven moment vroeg ik aan mijn vriend of het hem een leuk idee leek, om een zwembad te laten bouwen in onze achtertuin. Mijn vriend vond het een geweldig idee!

Na de plannen besproken te hebben zijn wij gaan kijken op het internet. Via het internet kwamen wij al vrij snel terecht bij het bedrijf Bodyfit. Op de website van dit bedrijf werden er een aantal foto’s weergeven van een prachtig houten zwembad. Dit houten zwembad wilde wij ook laten bouwen, vandaar de keuze om contact op te nemen met het bedrijf Bodyfit!

Bodyfit

Een goede keuze!

Na telefonisch contact plande ik een afspraak in met het bedrijf Bodyfit. Tijdens dit gesprek vertelde mijn vriend en ik wat ons budget was. Aan de hand van ons budget stelde Bodyfit een aantal opties voor. Uit deze opties hebben wij uiteindelijk gekozen voor een prachtig zwembad, die bestaat uit hoogwaardige kwaliteit houten.

Nu een maand verder kan ik u dan ook vertellen, dat het in zee gaan met Bodyfit een goede keuze is gebleken. Binnen een maand is ons zwembad in zijn geheel geplaatst. Ook zit er nog eens een verwarming in voor verwarmd water. Op deze manier kunnen wij ten alle tijden gebruik maken van ons geweldige zwembad. Bodyfit heeft ons een goede service verleend en een top kwaliteit zwembad geplaatst!

Kwaliteit