Wat voor beton cire kleuren zijn er

Een badkamer kan een huis van iemand erg veel betekenis geven. Als je er bijvoorbeeld over na zit te denken om je huis wat iets moderner te laten maken, dan kan je er voor kiezen om Beton cire kleuren toe te voegen op de muur. Dit zal ervoor zorgen dat de badkamer er industrieel en comfortabel uitziet, wat dus ook perfect past bij een modern huis. Uiteraard kan hier ook de wc, douche en wasbak op aangepast worden. Dit gaat vaak in combinatie met wat andere vormen en maten, zoals een erg grote witte badkuip. Een veel gebruikte kleur is grijs, maar ook wit achtige kleuren komen erg vaak voor.

Badkamer toch niet jouw stijl

Als een badkamer toch niet helemaal naar wens is, dan is dat geen probleem en kan je altijd nog zelf Betonlook verf toepassen. Door betonlook verf toe te passen, zal de badkamer dus uiteraard een betonlook krijgen. Als je aan beton denkt, dan denk je waarschijnlijk niet gelijk aan iets moois wat in de badkamer geplaatst kan worden. Maar niets is dus minder waar, en je kunt juist met betonlook verf een mooie look aan de badkamer geven. De badkamer zal hierdoor een industriële en landelijke uitstraling krijgen, waardoor de badkamer helemaal meegaat in deze tijd.

Producten voor de badkamer kopen

Als je van plan bent de badkamer een nieuwe look te geven, heb je natuurlijk wel een plek nodig waar je dit allemaal gaat kopen. Je moet bijvoorbeeld Kalkverf kopen als je wilt dat het beton in de badkamer een wat strakkere uitstraling krijgt. Vaak zijn deze producten zowel online als fysiek te verkrijgen. Uiteraard is een fysiek bezoek aan een bedrijf vaak beter, omdat je dan ook daadwerkelijk de kleur van dichtbij kan zien en alvast weet hoe het in de badkamer eruit komt te zien.