Ik ga 2 keer op vakantie naar de Malediven!

op vakantie naar de malediven

Met mijn beste vriendin

Ik ging heerlijk met mijn beste vriendin op vakantie naar de Malediven op vakantie naar de maledivenvoor een weekje. We hadden het al een hele tijd terug geboekt dus ik keek er echt onwijs naar uit. We zijn al vanaf dat we tieners zijn vriendinnen met elkaar en droomden er altijd al van om hier naartoe te gaan. Toen konden we het ons niet veroorloven maar nu we inmiddels allebei een vaste baan hebben is het er toch van gekomen. We willen vooral lekker bruin worden en lekker eten. Het is allebei gelukt. We verbleven in een heel leuk hutje op het water, zoals je die ook altijd in tijdschriften ziet staan.

Huwelijksreis

Toevallig heeft mijn vriend me vorige maand ten huwelijk gevraagd en ik heb aan hem voorgesteld om ook daarheen teop vakantie naar de malediven gaan voor onze huwelijksreis. Hij vond het ook een erg goed idee dus de kans is groot dat ik er over een jaar nog een keer naartoe ga. Dat is zeker geen straf want het was de beste vakantie die ik tot nu toe heb gehad. Wij hebben geboekt via Silk Travel en dat is ook een enorme aanrader. Zij helpen je heel goed en luisteren precies naar je wensen. Op hun website kun je precies zien waar ze allemaal accommodaties hebben. Soms zit ik gewoon een avond lang allemaal foto’s te kijken van dingen die ze verhuren overal in de wereld. Door hun website staan nu ook Thailand en Ibiza op mijn lijstje om ooit naartoe op vakantie te gaan. Kijk dus snel!