Huis huren op Bonaire is erg goedkoop via deze site

Logo-Cuanto-V2Goedemiddag allemaal, leuk dat jullie er weer zijn. Persoonlijk hou ik enorm veel van reizen. Dat hoort echt bij mij lifestyle. Toen ik nog klein was ging ik elk jaar op vakantie met mijn ouders. Vaak naar verre bestemmingen, dus ik had toen al veel van de wereld gezien. Zelf maakt het mij niet zoveel uit waar ik op vakantie ga, al vindt ik het wel fijn als ze daar een beetje Nederlands spreken. Natuurlijk heb je dan ook niet veel opties. Wat we afgelopen zomer gedaan hadden was een huis huren op Bonaire. Dit was ideaal voor mij omdat ze hier allemaal Nederlands spreken en toch weer een verre bestemming. De reden waarom we voor Bonaire gekozen hebben en niet voor Aruba of Curaçao is omdat wij hier verre familie hebben wonen, Namelijk een achterneef van mijn moeders kant. Omdat onze hele familie toch wel erg hecht is, verheugde ik mij dan ook op de ontmoeting. Ik had ze al eens eerder gezien in Nederland, maar dat was alweer drie jaar geleden. Maar dit blog zal mijn blog niet zijn als ik jullie een goede tip geef. Wanneer jullie van plan zijn om op vakantie te gaan naar Bonaire moet je zeker eens naar de website cuanto.nl gaan. Zelf heb ik hier ook mijn vakantiehuis gehuurd. De prijzen zijn stukken goedkoper als de andere sites ook is de service erg goed. Wat mij verder nog opviel is dat zij naast de verhuur van huizen ook aan verkoop doen.

Sabadeco-124-136x68

Kopen van een huis op Bonaire

11174765_1059886704025767_137162826067157496_nDus durf jij een grote stap in jouw leven te maken, kun je via Cuanto ook een huis kopen op Bonaire. Dit dan als tweede huis zodat je hier zelf jaarlijks naar toe kan gaan. De maanden dat je er zelf niet in woont, kun je het natuurlijk verhuren om zo de kosten terug te verdienen. Een huis huren op Bonaire klinkt zeer aantrekkelijk vind je niet?