De beste pizza’s vind je bij New York Pizza

New York Pizza

Zo nu en dan staat er wel eens een avondje stappen op het programma. Eens per maand gaan mijn vriend en ik met vrijwel al onze vrienden stappen. Meestal drinken wij van te voren dan ook met zijn alle een wijntje en een biertje. Dit gebeurt meestal bij een van ons thuis. Afgelopen weekend zijn wij een avondje wezen stappen met zijn alle. We gingen vooraf met zijn alle een drankje nuttige bij een van onze vrienden thuis. Tijdens deze drankjes kreeg ik spontaan enorme honger. Ik stelde voor ergens een lekkere pizza te gaan bestellen. Iedereen vond dat een erg goed idee. Een van ons kwam op het idee een kijkje te nemen op de website van New York Pizza. Vandaar dat wij het aanbod van New York Pizza gingen bekijk. Via deze website hadden wij de mogelijkheid om vele verschillende soorten pizza’s te bestellen van het een kwam dan ook het ander!

Kwaliteit

Een goede service

Uiteindelijk had iedereen zijn pizza gekozen. Wij plaatste de bestelling en nog geen half uur later stond de bezorger al aan de deur. Natuurlijk is dat hartstikke snel want bij de meeste bedrijven moet je namelijk ruim een uur wachten. De bezorgservice was naar mijn mening dan ook geweldig!

Goede bezorgservice

Kwaliteit pizza’s

De pizza’s waren nog gloeiend heet toen deze werden afgeleverd. De pizza’s smaakten ook erg goed en iedereen was tevreden. De pizza’s waren rijk belegd en de kwaliteit van de pizza’s waren dan ook fantastisch. Dankzij dit bedrijf hebben wij voor een schappelijke prijs met zijn alle een heerlijke pizza gegeten!