Aanrader: goede kapper hilversum

Het vinden van een goede kapper Hilversum is tegenwoordig hartstikke lastig. Simpelweg omdat ik in een jaar tijd al bij zes verschillende kapperszaken heb rondgelopen. Keer op keer werd er niet voldaan aan mijn eisen. Zodoende kwam ik afgelopen maand op het idee om een professionele kapperszaak te gaan zoeken, die wel kon voldoen aan mijn eisen. Met deze vraag in gedachte bekeek ik het internet en zodoende belandde ik op de website kapsalon-thamarajane.nl. Kapsalon Tharamarajane.nl schijnt een heel bekende kapperszaak in de regio Hilversum te zijn. Ook werd er veel interessante informatie weergeven op de website. Voornamelijk werd er veel informatie weergeven over de diensten die zij verlenen, en wat de prijzen zijn voor deze diensten. Na de website uitgebreid bekeken te hebben nam ik uiteindelijk het besluit om een afspraak te maken bij deze kapperszaak.

herenkapper hilversum

Een geweldige kapperszaak!

Ik zelf ben zeer tevreden over de verleende diensten van de bovenstaande kapperszaak. Ik werd namelijk vriendelijk verwelkomd en ook maakte ik kennis met alle kappers/kapsters. Er werd mij keurig wat te drinken aangeboden, en in de tussentijd heb ik enkele minuten gewacht in een comfortabele stoel. Even later was ik aan de beurt en de kapster nam rustig haar tijd. Zij wilde mijn haar rustig knippen en zij besteden er dan ook veel tijd aan uit. Zo kon ik zien dat de kappers en kapsters in deze kapperszaak kwaliteit willen leveren, en geen kwantiteit. Achteraf gezien kan ik u dan ook vertellen dat ik ontzettend tevreden ben over het resultaat. Eindelijk voldoet het kapsel aan mijn eisen en dat heb ik allemaal te danken aan deze geweldige kapperszaak!

heer 2