Een goede hair stylist gevonden

Omdat ik een goede hair stylist zocht, ben ik op het internet gaan zoeken naar een bedrijf. Zo kwam ik terecht op de website van Jet Setters en las ik dat je hier een groot aantal behandelingen kan nemen. Ook is deze onderneming voor iedereen toegankelijk, of je nu jong of oud bent, bij deze kapper ben je altijd welkom. Dit leek mij wel wat en besloot dan ook om een afspraak te maken met deze onderneming. Een vriendelijke medewerker vertelde mij dat ik de volgende dag kon komen en met veel plezier ging ik dan ook naar dit bedrijf toe.

hair stylist

Een hele enthousiaste team bij dit bedrijf

Bij binnenkomst bij deze hair stylist, werd ik vriendelijk geholpen door een van de enthousiaste medewerkers. Ik vertelde mijn wensen wat ik wilde en de medewerker gaf mij ook nog eens een goed advies over de kleur die ik wilde hebben. Al snel ging zij aan het werk en was ik benieuwd naar het eindresultaat. Toen de medewerkster klaar was met mijn haar zag ik het eindresultaat en dit was echt geweldig en precies wat ik wilde. Daarom raad ik iedereen aan om bij Jet Setters haar of zijn haar te laten doen.