Aan de slag als financieel administratief medewerker was een goed idee

Mijn moeder is sinds een aantal maanden aan de slag als financieel administratief medewerker. Omdat zij een aantal jaren geleden thuis kwam te zitten omdat haar huidige werkgever failliet ging, was mijn moeder bang dat zij niet meer aan de slag kwam vanwege haar leeftijd. Hier was ik het niet mee eens en ik ben van mening dat als je iets niet probeert, dat ook niet de juiste instelling is. Omdat ik zelf mijn opleiding boekhouding met succes heb weten te behalen bij fabiusopleidingen.nl. Bedacht ik mij dat een opleiding volgen ook wel iets zou zijn voor mijn moeder.

Financieel administratief medewerker

Het was leuk om te zien hoeveel plezier zij ervaarde

Daarom besloot ik om samen met mijn moeder de website te bezoeken en al snel sprak haar de financieel administratief medewerker opleiding aan. Zij is zich zelfs direct gaan inschrijven en is met volle teugen aan de slag gegaan. Inmiddels heeft zij haar opleiding op zak en ook heeft zij een baan. Mijn moeder is hier echt een ander mens door geworden. Zij zit weer lekker in haar vel en heeft leuke collega’s waar zij mee samenwerkt. Het is goed voor haar dat zij een leuke baan heeft want elke dag thuis zitten dat deed haar niet echt goed. 

Kortom, voor wie graag wil leren, doorleren of zich bijvoorbeeld wil laten omscholen? Kijk dan ook eens op de website. Je kunt hier een uitstekende kwaliteit verwachten voor een zeer aantrekkelijke prijs.

Financieel administratief medewerker