2 lichtkoepels op zolder en er is weer licht

Lichtkoepels is wat wij nog moesten hebben in onze woning op zolder. Gelukkig kan ik goed speuren naar adressen op internet en kan mijn vriend goed klussen. Omdat ik de zolder als hobbykamer gebruik vind ik het jammer dat ik hier geen natuurlijk licht heb. Het is standaard donker. Ook even ventileren zit er niet in. Daarom is het zeker verstandig, hier nu iets aan te doen.

Het is een stuk prettiger vertoeven bij ons op zolder door de koepel

Op de site van Bouw- handel vond ik diverse lichtkoepels en ook die je kunt openen. Dat is natuurlijk perfect voor onze zolder. En dus ben ik direct mijn vriend erbij gaan roepen waarna ik mocht gaan bestellen. De bestelling was al snel binnen. Samen met mijn broer is mijn vriend de koepel gaan bevestigen en was dit in één avond helemaal voor elkaar. Nu kom ik de zolder op alsof ik een normale kamer binnenkom. En hoe gek het ook mag klinken, de ruimte lijkt zelfs een stuk groter. Ik ga nu echt voor mijn plezier op zolder zitten want het is nu dankzij het daglicht echt een stuk prettiger vertoeven.  Daarom raad ik zeker dit adres aan, ook al ben je niet handig dan kun je bij deze firma zelfs een monteur bestellen die dit bij jou in orde komt maken.