Een windscherm terras aangeschaft tijdens de verbouwing!

 

 

Het onderwerp van vandaag is windscherm terras. De horeca onderneming van mijn vriend draait geweldig. Elke maand zit er een stijgende lijn, in zijn omzet. Vanwege deze stijgende lijn besloot mijn vriend, zijn onderneming uit te gaan breiden. Er passte nu zo’n vijfhonderd man in, en hij wilde dit aantal toch wel gaan verdubbelen. Natuurlijk moest het terras ook vernieuwd worden, en het terras nam ik onder mijn hoeden. Natuurlijk moest eerst de verbouwing zo goed als af zijn, voordat ik met het terras kon gaan beginnen. In verloop van tijd was het grootste gedeelte van de verbouwing afgerond. Eindelijk kon ik beginnen met het terras. Natuurlijk had ik in de tussen tijd allang als geregeld. Ik wist al welke buitenmeubels voor het terras er moesten gaan komen. Deze meubels had ik dan ook  al vrij snel besteld. Alleen ik was iets belangrijks vergeten, een windscherm terras dat was ik vergeten. Onmiddellijk ondernam ik actie en ik nam een kijkje op het internet!

Toen kwam ik terecht op de website van Xterior!

Via het internet kwam ik terecht op de website van Xterior. Dit bedrijf had een zeer breed assortiment betreft windschermen. Uiteindelijk was ik ook al vrij snel klaar op deze website. Enkele dagen later werd het windscherm al geleverd. Het windscherm oogde meteen geweldig. De kwaliteit was ook perfect, en dat voor een relatief lage prijs. Het terras is af en ik vind dat ik top werk heb geleverd!