Zeer interessante persoonlijke ontwikkeling training

persoonlijke ontwikkeling training

Sinds ik een persoonlijke ontwikkeling training heb gevolgd, weet ik weer hoe ik verder moet leven. Natuurlijk wist ik dat wel, maar tussen het weten en het werkelijk doen zat bij mij een flinke kuil. Na een reorganisatie op het werk en een relatiebreuk, wist ik even niet meer de touwtjes in eigen handen te nemen. Het ging al zeer snel bergafwaarts met mij en zonder dat ik het in de gaten had kwam ik de deur niet meer uit. Voor mij hoefde het even niet meer, maar een vriendin van mij dacht daar anders over.  persoonlijke ontwikkeling training

Dankzij een persoonlijke ontwikkeling training voel ik mij weer nuttig

Wat kan een mens zich beroerd voelen als je het even niet meer ziet zitten. Zo wilde ik mijn bed niet meer uitkomen en kwam al helemaal de deur niet meer uit. Vaak bleven de gordijnen dicht zitten en als er werd aangebeld deed ik niet open. Waarom ik het zo ver heb laten komen weet ik ook niet, maar op dat moment zag ik het nut van mijn leven totaal niet meer zitten. Gelukkig heeft Hilde van Veggel hier door middel van een persoonlijke ontwikkeling training verandering in weten te brengen.