Ze had haar borstvergroting hier laten doen

dual-plane-zijVooral op de middelbare school ondervinden meisjes veel problemen met hun lichaam. Dit is dan ook net de fase dat er van alles gebeurt met hun lichaam. In de meeste gevallen is deze fase dan ook maar tijdelijk. Wanneer zij dan bijvoorbeeld naar het mbo of hbo gaan, zijn het vaak al jonge volwassene vrouwen. Echter ken ik iemand waarvan zij kleine borsten heeft. Hier is zij dan ook erg onzeker over. Natuurlijk heeft zij al meerdere malen online gezocht naar een eventuele oplossing. Zo kwam zij laatst naar mij en vertelde ze dat zij een borstvergroting wil doen. Zij vroeg ook of ik haar hierbij wilde ondersteunen. Natuurlijk had ik dit dan ook graag voor haar over, ik ken het probleem namelijk zelf. Op de middelbare school duurde het lang voordat mijn borsten begonnen te groeien.

Wij zijn uiteindelijk naar Kliniek Veldhoven gegaan. En omdat ik weet dat sommige lezers van mij dit probleem misschien ook hebben, wil ik het hier vandaag dan ook graag over hebben. Deze kliniek had mijn vriendin erg goed geholpen.

kliniek veldhoven

Verloop eerste gesprek

Natuurlijk zat zij met een aantal vragen. Vandaar dat zij een afspraak had ingepland via kliniekveldhoven.nl. Enkele dagen later kon zij al direct langskomen. Omdat ze behoorlijk zenuwachtig was, vroeg zij aan mij of ik mee wilde. Natuurlijk vond ik dit geen probleem en zo stelde ik voor mijzelf ook een paar vragen op. Ik wilde natuurlijk mijn bijdrage leveren want wellicht dat zij bepaalde dingen niet durfde te vragen.
Uiteindelijk verliep het gesprek met de chirurg erg goed en hadden we dan ook gelijk de operatie ingepland.

Ze heeft haar zelfvertrouwen weer terug

borstenGelukkig voor haar verliep de operatie goed en ziet het er allemaal zeer mooi uit. Dus kampt jij ook met dit probleem? Dan biedt wellicht voor jou een borstvergroting ook de oplossing.