Uit eten in Nijmegen, goed adres

Goed eten

Uit eten in Nijmegen is wat ik graag doe. Ik ben een echte bourgondiër en daarom ga ik graag met een goede vriendin of mijn man en kinderen lekker uit eten. Het is voor mij even een avondje uit en ontspannen genieten van een lekkere maaltijd en een goed glas wijn. Omdat ik zeer tevreden ben over het restaurant, Le Steak. Ben ik op het idee gekomen om mijn ervaring te delen op dit blog. Hier staan veel adressen op die als aanrader worden achtergelaten en daar mag deze niet op ontbreken. Enfin, wanneer je uit eten in Nijmegen wil gaan en je houdt van een goed stuk vlees? Dan weet ik zeker dat wanneer jij ook bij Le Steak gaat eten, net zo enthusiast zal zijn als dat ik ben. 

Uit eten in Nijmegen

Uit eten in Nijmegen, bekijk de menukaart

Wanneer je uit eten in Nijmegen wil gaan. Bekijk dan eens de menukaart die online kunt vinden op, le-steak.nl. Hierdoor heb ik mijzelf laten verleiden om een reservering te maken (Wat overigens ook online kan). Toen ik hier voor de eerste keer ging dineren, was ik erg verrast. Ik kreeg een mooi opgediend bord met een groot biefstuk en deze was erg goed bereid. De kwaliteit is dan ook werkelijk uitstekend te noemen. Want tot nu toe ben ik bij elke bezoek weer verrast door het heerlijke eten. 

Het is zelfs mogelijk om een heerlijk gerecht thuis te laten bezorgen. Eigenlijk vind ik de service naast de kwaliteit dan ook een groot compliment waard. Tevens zijn de medewerkers van dit restaurant ook nog eens zeer vriendelijk. Kortom, dit is een locatie waar ik met plezier naartoe ga. Daarom kijk ik erg uit naar het volgende bezoek. Want ik wil natuurlijk nog veel meer proeven van de gerechten die op de menukaart staan.

Dineren