Tip: Breingoed

breingoedVandaag heb ik een leuke tip. Vandaag ga ik het namelijk hebben over Breingoed. Dit ga ik doen omdat deze praktijk mij zoontje erg goed geholpen heeft. Mijn zoontje heeft namelijk ADHD. Veel mensen denken dat dit niks voorstelt maar dit zit anders.  Kinderen met ADHD hebben hier zelf bijvoorbeeld al heel veel last van. Ze zijn chaotischer en ze voelen het zelf ook als mensen zich storen aan hun drukke gedrag.

Bij mijn zoontje was dit zeker het geval. Mijn familie vond het soms best lastig dat hij zo druk was. Ik heb dit natuurlijk meerdere keren uitgelegd maar het blijft natuurlijk lastig. De afgelopen tijd werd hij steeds drukker en drukker. Ik wilde hem hierbij helpen, daarom ben ik opzoek gegaan naar een oplossing. De oplossing hoopte ik op het internet te vinden en dat is uiteindelijk ook goed gelukt. Op het internet kwam ik namelijk in contact met een moeder die ook een kindje had met ADHD. Zij vertelde me toen over Breingoed. Nadat ze mij over deze praktijk vertelde ben ik meteen naar de website toegegaan.

breinEen duidelijke website!goed

Toen ik op de website uitkwam viel mij meteen op dat de website erg duidelijk is. Dit is iets dat ik zelf erg belangrijk vindt, Ik wist hierdoor meteen hoe ik contact op kon nemen met de praktijk en uiteindelijk heb ik ook een afspraak gemaakt. Mij zoontje gaat binnenkort naar zijn eerste training en ik ben nu al erg benieuwd!