Super tevreden over stomerij Rotterdam-Noord

Wat ben ik blij met stomerij Rotterdam-Noord. Vooral toen vorige week mijn wasmachine er de brui aan gaf. Daar sta je dan met een mand vol vuile was en een wasmachine die het niet meer doet. Natuurlijk heb ik hiervoor meteen een monteur gebeld, maar voordat die langs kon komen was het alweer een week verder. In die week zal mijn was alleen maar groeien in plaats van minder worden, dus daar moest ik een oplossing voor vinden en snel ook. Gelukkig dat ik vorige week in de stad liep en op een gegeven moment langs Super Wassalon A. Verboom kwam, dit was mijn redding. 

Weer schone kleren in de kast

Thuis gekomen heb ik al mijn was in een zak gedaan en ben ik naar stomerij Rotterdam-Noord gegaan. Van te voren heb ik eerst een prijsopgave gevraagd, omdat ik achteraf niet voor verrassingen wil komen te staan. Behalve dat je hier goedkoop je kleren kan laten wassen in een professionele wasmachine, kan je ze ook laten stomen. Zelfs de kleding laten strijken bestaat tot een mogelijkheid. Tevens is het mogelijk om een extra sleutel hier te laten maken. Ja kan wel zeggen dat  Super Wassalon A. Verboom mij enorm heeft geholpen, zeker voor herhaling vatbaar.