Partyboat, zoveel meer dan alleen feesten

Een partyboat staat vaak bekend om een plek waar feesten flink uit de hand kunnen lopen. Dat is jammer, want er is zoveel meer mogelijk op het water. Je kunt hele mooie events houden op het water. Van zakelijke bijeenkomsten voor personeel en relaties tot familiefeestjes en grote events. In dit artikel laten we je de mogelijkheden zien om een feest op het water te geven. Daarbij kun je zelf je eigen party op maat invullen. Van een fancy diner tot een BBQ op het water met een band en een DJ. Na het lezen heb je zin in je volgende feestje. 

Zakelijke bijeenkomsten

Een partyboat is goed te gebruiken voor zakelijke bijeenkomsten. Er zijn modellen waar je met kleine groepen samen kunt komen. Als je wilt kun je ook een groot personeelsfeest houden op één van de grote modellen. Je kunt met 700 mensen tegelijk een feest vieren. Het entertainment kun je zelf invullen. Voor een grote groep is het gaaf om er een avondvullend programma van te maken. Zo kun je een diner houden waarbij je meerdere gangen serveert. Aansluitend kun je het schip omtoveren in een ruimte waar gedanst kan worden. Er is van alles mogelijk en je kunt voor een groot gedeelte je eigen programma ontwikkelen.

Lekker netwerken op de partyboat

Op een partyboat heb je de ultieme gelegenheid om netwerk events te organiseren. Je brengt mensen samen op een unieke manier waarbij ze alle tijd en aandacht hebben om elkaar beter te kunnen leren kennen. Of je nu een formeel netwerk wilt organiseren of een informele meeting. Het kan allebei. Als je met veel mensen bent kun je het schip indelen met verschillende thema’s waar mensen op een andere manier met elkaar in contact komen.

Familiefeestjes om van te smullen

Als je op zoek bent naar een gave manier om een verjaardag of jubileum te vieren is een partyboat de juiste plek. Het is een feest voor jong en oud om een middag of avond door te brengen op het water. Voor de kleintjes is het een groot avontuur. Je kunt een eigen programma voor ze maken waarbij ze op ontdekkingstocht gaan op het schip. Voor de volwassenen kun je een alternatief programma maken of mensen lekker samen laten kletsen terwijl ze genieten van een hapje en drankje. Qua invulling van je tijd op het schip is er veel mogelijk. Je kunt als je wilt zelfs heerlijk BBQ’en op het water met je gasten. Wil je het liever wat culinairder? Dan kun je ook kiezen voor een walking diner met finger food. Dan hoeven gasten niet formeel aan tafel te schuiven en kunnen ze blijven bewegen als ze dat willen. Dat maakt het feest een stuk laagdrempeliger.

Grote events op de partyboat

Ook grote events passen goed op een partyboat. Wat dacht je van een grote modeshow met gasten op je schip? Of een groot event met een thema. De grote modellen kunnen honderden mensen entertainen en als je nog meer capaciteit nodig hebt kun je meerdere schepen tegelijk inzetten.Twijfel niet langer en bezoek direct de website van Event op het water.