Op zoek naar Faber-Castell Amsterdam

Wanneer je op zoek bent naar Faber-Castell Amsterdam, kan ik je vertellen dat je hier werkelijk een enorme keuze aan kleurpotloden heb. Sinds kort ben ik aan het tekenen geslagen, en maak ik de ene prent na de andere. Nooit gedacht dat ik een verborgen talent bij me droeg. Het tekenen kwam eigenlijk door een goede vriendin van me, zij was na haar burn-out een hobby aan het zoeken om zo een beetje tot rust te kunnen komen. Zodra ze een potlood pakt vergeet ze alle ellende om haar heen, en komen er de mooiste tekeningen op papier.  Zo waren we samen een keer een dagje gaan shoppen in Amsterdam toen we bij de winkel van Faber-Castell Amsterdam terecht kwamen. Wat heb je hier veel keuze in potloden, maar ook in andere merken. Zelf was ik ook al een tijd op zoek om eens iets leuks te doen in mijn vrije tijd, nooit gedacht om te gaan tekenen. Maar door het enorme aanbod raakte ik heel erg enthousiast en voordat ik het wist had ik al meerdere tekenspullen uitgezocht. Kon haast niet wachten tot ik weer thuis was om deze tekenspullen uit te proberen.  2015-home-overzicht-winkel

Geweldig materiaal

Ik ben nu dagelijks met mijn potloden in de weer om de mooiste tekeningen en schetsen op papier te krijgen. Nooit geweten dat ik zoveel verborgen talent in me had en ik de mooiste tekeningen op papier kan zetten. Samen met mijn vriendin trekken we erop  uit om ergens op een mooi rustig plekje, ergens in de natuur, de mooiste tekeningen te maken.  2015-tekenen-sfeer-potloden-300x200