Moet voor mijn zoon een advocaat zoeken

Ik ben moeder van een paar geweldige kinderen, helaas is de oudste nu in de puberteit. Ik zeg helaas, omdat er de laatste tijd dingen gebeuren die hij normaal nooit zal doen. Zo werd er voor een tijd terug aangebeld, omdat het best wel laat was keek ik eerst door het raam wie dat kon zijn. Tot  mijn schrik zag ik twee agenten voor de deur staan, het eerste waar ik aan dacht dat er iets ernstigs met een van de kinderen was gebeurd. Gelukkig was het geen ongeluk, maar wel dat mijn zoon was opgepakt voor vandalisme. Toen de agent me dat vertelde slaakte ik een diepe zucht, gelukkig niets ernstigs, althans geen letsel. Wel kregen we het verzoek om een advocaat zoeken. Daar onze zoon betrokken was, met een paar vrienden, bij vernielingen aan auto’s. Toen de agenten weg waren kwam bij mij het besef, hoe komen ze erbij om andermans spullen te vernielen? De volgende dag mocht mijn zoon weer naar huis, echter moest zijn zaak wel voorkomen dus we moesten echt snel een advocaat zoeken. Gelukkig had ik op het internet al een goed adres gevonden en een advocaat die ons wilde helpen.  balance-1172786-300x204

Alles is met een sisser afgelopen

Gelukkig is mijn zoon vrijgesproken, behalve een flinke boete hoeft hij er niet meer voor te zitten.  Dankzij de goede hulp van de advocaat die we hadden ingeschakeld is alles met een sisser afgelopen. Voorlopig mag mijn zoon niet meer naar buiten, en omgang met die vrienden is al helemaal uit den boze.  Advocatenjuristen-500x