Met deze accessoires maak je de beste e sigaret nóg persoonlijker

Om uw e sigaret meer naar eigen smaak te maken zijn er accessoires om uw hobby nog leuker te maken. EA Sigaret biedt verschillende soorten merken e sigaretten aan waar een aantal accessoires bij aangeschaft kunnen worden. Er zijn allerlei leuke extra’s om uw e sigaret naar persoonlijke smaak te maken. U kunt bijvoorbeeld een leren draagriem kopen  om de beste e sigaret overal makkelijk mee naar toe te nemen. Deze is beschikbaar in meerdere kleuren, er is altijd een te kleur kiezen dat past bij uw smaak, zo heeft u de beste e sigaret voor u zelf.

Kies je driptip

Een driptip is het opzetstukje voor de mond. Er is keuze tussen een driptip van staal of van crystal. Met een zelf uitgekozen driptip wordt uw eigen elektrische sigaret de beste e sigaret van allemaal. U kunt zelf kiezen welke vorm u het fijnste vind om te gebruiken. Er zijn platte en ronde driptips. Veel mondstukjes passen op veel van de e sigaretten.

Opladen in het buitenland

Als u lang onderweg bent en uw e sigaret is bijna leeg, zijn er USB aansluitingen om mee te nemen op reis. Met deze snoeren kunt u uw e sigaret aansluiten zonder een stopcontact te moeten gebruiken. Deze kunt u in uw laptop of wereldstekker stoppen. Als u een USB stekker aanschaft kunt u uw batterij overal ter wereld opladen. U krijgt de beste e sigaret met deze persoonlijke accessoires die u kunt vinden op de webshop van EA Sigaret.