Leon van den Berg, tekstredactie

tekstredactie

Leon van den Berg is sinds 1987 zelfstandig ondernemer in tekst en beeld. De werkzaamheden van hem zijn onder andere tekstredactie, maar ook rouwfotografie behoren hiertoe. Zelf ben ik de eigenaar van een klein marketing bureau en op zoek naar mensen die mooie verhalen kunnen schrijven. Mijn oog was direct op Leon van den Berg gevallen, toen ik één van zijn verhalen onder ogen kwam. Alles was zo levensecht geschreven dat je er tijdens het lezen meteen een beeld van kreeg.  Met deze man wilde ik wel in zee en heb meteen een afspraak met hem gemaakt om te kijken wat hij voor mij kon betekenen. tekstredactie

Herschrijven

Nadat ik een gesprek met de tekstredactie Leon had gehad en hier mijn wensen kenbaar had gemaakt, is hij aan de slag gegaan. In het gesprek kwam naar voren dat hij niet alleen nieuwe verhalen wilt schrijven, maar ook bestaande verhalen kan herschrijven. Vooral dat laatste sprak mij bijzonder aan. Vooral omdat in de loop van de jaren de gegevens op mijn website niet meer up too date waren. Nadat ik een prijsindicatie haf gekregen, wat dit mij allemaal ging kosten, heb ik het licht op groen gezet en is Leon van den Berg aan de slag gegaan.