klik hier www.mypalmshop.nl voor mooie planten

klik hier www.mypalmshop.nl

Klik hier www.mypalmshop.nl als je net zulke mooie dingen wilt kopen als ik. Ons huis was sinds de verbouwing best een beetje kaal. We hadden wel wat meubels, maar niet veel accessoires. Daar wilde ik nu toch nog graag iets aan doen, dus ging ik op zoek naar leuke dingen. Eerst heb ik nog getwijfeld om neppe bloemen of planten te kopen, maar al snel kwam ik erachter dat het toch een stuk mooier is om echte te hebben. 

klik hier www.mypalmshop.nl Echt is mooier

Zo kwam ik al snel bij de webshop www.mypalmshop.nl, klik hier zeker als je benieuwd bent. Ik wilde graag een citroenboom ook hebben voor in de tuin, maar vond het altijd lastig om er eentje van een goed formaat te vinden. Gelukkig kun je hier kiezen voor verschillende afmetingen en dus ook verschillende prijzen. Als je een hele grote koopt ben je soms wel meer dan het dubbele kwijt dan wanneer je een stekje koopt en deze zelf volledig verzorgt tot het een volwassen boom is. Ik ben zelf voor een middenmaat gegaan, zo staat het toch mooi in de tuin, maar ben ik niet meteen een vermogen eraan kwijt. Ook werd hij handig thuisbezorgd! klik hier www.mypalmshop.nl

Snel in huis

Ik had alles al snel in huis en kon direct beginnen met alles een plekje geven. Ik wist niet precies waar ik alles wilde hebben dus er is nogal wat geschoven. Mocht je ook zulke mooie dingen wilt, kijk dan zeker even op de webshop voor meer informatie en het assortiment!