Kijk hier voor de beste c1 rijbewijs

wesseldijk logo

Aankomende zomer willen mijn gezin en ik op vakantie naar Zuid-Frankrijk. Hier heb ik echter wel een c1 rijbewijs voor nodig. Ik moet namelijk een grote aanhangwagen kunnen besturen waar de spullen van ons verblijf er in zit. Om hier meer informatie over te vinden ben ik het internet opgegaan.

Internetluchtfoto-wesseldijk

Op het internet kwamen verschillende bedrijven naar voren waar ik mijn c1 rijbewijs kan halen. In de tussentijd kreeg ik van mijn vrouw te horen dat ik eens moest kijken bij rijschool Wesseldijk. Deze rijschool heeft namelijk ons geholpen met onze autorijbewijzen. Op het internet staat Wesseldijk zeer hoog aangeschreven en hebben zij een goede reputatie. Daarnaast hebben zij een breed lessenpakket en kan je uit veel mogelijkheden kiezen. Om de mogelijkheden te bekijken ben ik de website opgegaan. Hier is dan ook veel mogelijk en heb ik besloten om een van de medewerkers te contacteren.

ContactVerkeerschool-Wesseldijk-4-223-300x130

Het contact met de medewerkers van Wesseldijk verloopt zeer goed. De medewerkers weten het duidelijk waar zij het over hebben en zijn zeer vriendelijk. Daarnaast geven de medewerkers extra informatie tijdens het gesprek. Dit maakte de keuze om voor dit bedrijf te kiezen makkelijker. Volgende week maandag hebben wij een eerste proefles ingepland om te kijken of het bevalt of niet, geweldig! Ik kijk nu al uit naar de eerste les. Daarnaast is mijn vrouw ook zeer enthousiast hierover en kunnen wij toch op vakantie. Overigens raad ik deze rijschool absoluut aan bij vrienden en familie.