Kapper Bodegraven is top!

Al een hele tijd ben ik klant bij een Kapper Bodegraven. Dit is een filiaal van M Kappers. Dit is een kappersketen die verschillende kapsalons over het land heeft. Ik vind dit echt een top bedrijf aangeziene ze erg goede kappers hebben en ik er altijd tevreden over ben wanneer ik er vandaan kom. Kapper Bodegraven is zeker een aanrader, voor alle wensen die je hebt met je haar!

m kappers logo

Variatie

Ik besloot een tijd geleden om mijn lange haar af te knippen tot schouderlengte voor het goede doel. Dit liet ik doen bij M Kappers. Ik vond dit eerst erg lastig en ik moest dan ook erg wennen aan mijn nieuwe, kortere haar. Na een tijdje besloot om toch maar te gaan voor extensions. Ik koos hiervoor aangezien ik dan kon wisselen van haarstijl en ik zo misschien iets makkelijker kon wennen aan het korte haar. Ik vond het erg mooie extensions en ik ben erg blij met mijn nieuwe haar. Niet alleen met de extensions ben ik erg blij, maar inmiddels ben ik helemaal gewend aan mijn kortere look, en vind ik ook dit erg leuk. Af en toe draag ik nog wel extensions. Wanneer ik een leuk feestje heb, of gewoon even een beetje afwisseling wil doe ik dit. Ik vind het erg leuk om te kunnen wisselen en krijg er dan ook vaak complimenten over. Ik vind het helemaal top en raad dan ook iedereen aan om eens een kijkje te nemen in een M Kappers salon.

m kappers