iPhone scherm reparatie bij Mobile Lab

Apple

Laatst zocht ik een bedrijf voor een iPhone scherm reparatie. Mijn telefoon was ongelukkig gevallen en er zat een grote barst in het scherm. In eerste instantie wilde ik het niet laten repareren. Het was ontzettend lelijk en zonde natuurlijk maar een dure reparatie vond ik ook zonde van het geld. Helaas merkte ik wel dat mijn touch screen steeds minder goed werkte. Zo moest ik mijn telefoon steeds op een bepaalde manier vasthouden want anders werkte het niet. Bovendien was het display minder goed leesbaar door de barst. Dat was natuurlijk ook niet de bedoeling.

iPhone scherm reparatie

iPhone scherm reparatie met originele Apple schermen

Ik ging dus op zoek naar een reparateur voor mijn iPhone. Zo kwam ik terecht bij Mobile-Lab in Noordwijk. Zij zijn gespecialiseerd in de reparaties van Apple producten. Dus niet alleen van iPhones maar ook van iPad, Macs en zelfs Playstations. Op de website kon ik direct al zien welke reparaties er zoal mogelijk waren en wat de prijzen waren. Heel fijn want zo weet je ook meteen waar je aan toe bent. Lekker duidelijk en transparant. De kosten vielen me trouwens ontzettend mee. Helemaal omdat er alleen gebruik wordt gemaakt van originele Apple schermen. Ik had op internet al gelezen dat de verschillen in kwaliteit vrij groot zijn en dat je voor de beste kwaliteit voor een origineel scherm moet kiezen.

Scherm

Klaar terwijl je wacht

Een iPhone scherm reparatie duurt ook helemaal niet zo lang. Gemiddeld zijn ze rond de 30 minuten bezig met de reparatie. Hier kun je dus gewoon op wachten. Erg fijn want zo blijf je zicht houden op je telefoon en wat er mee wordt gedaan. Een afspraak maken kon ook heel eenvoudig online via de website en het kon ook heel snel. Ik ben erg te spreken over Mobile Lab. Mocht ik weer een keer problemen hebben met mijn iPhone dan zal ik ook zeker hier weer heen gaan. Maar ik hoop ook dat dat voorlopig nog niet nodig is.