Ik stelde mijn vriendin een Remeha CV ketel voor

holland_warmte_logoJullie weten van mij dat ik graag de laatste woontrends volg. Ik geef mijn vrienden en kennissen dan ook vaak advies als zij ergens naar op zoek zijn. Zo vroeg laatste een vriendin van mij waar en bij wie je het beste een CV ketel kan aanschaffen. Ook hier wist ik gelukkig gelijk een antwoord op. Ik vertelde mijn vriendin dat ze dit het best kon doen bij Holland Warmte. Wij hadden hier namelijk onze eigen Remeha CV ketel gekocht. Ik zei verder dat deze firma vier A-merken verkoopt genaamd: Remeha, Valliant, Nefit en Intergas. De reden waarom ik deze firma ook aan jullie aanraad is dat zij altijd de laagste prijsgarantie aanbieden van Nederland. Zo heb je al CV ketels vanaf 1.195,00 euro. Wanneer jij hier een aankoop doet ben je ook verzekerd van klokthermostaat, expansievat en montage (m.u.v. Intergas). Over het algemeen krijg je maar twee jaar garantie op deze ketels maar bij Holland Warmte is het mogelijk om tot en met dertien jaar garantie te krijgen. Dit hangt af van welk servicecontract je kiest. Ik ga hier dieper op in.

Remeha

De verschillende pakketten van Holland Warmte

Werkgebied-met-Hengelo-aangepastHet eerste servicecontract heet ‘onderhoud plus’. Dit is de goedkoopste en hier krijg je één keer per jaar een onderhoudsbeurt en hoef je geen voorrijkosten te betalen. Het tweede servicecontract heeft de naam ‘basis. Bij dit pakket krijg je twee keer per jaar een onderhoudsbeurt en betaal je geen voorrijkosten en het arbeidsloon. Het laatst servicecontract en ook tevens de duurste heet ‘all-in extra’. Hier heb je tweemaal per jaar een onderhoudsbeurt en heb je hier geen voorrijkosten, arbeidsloon en materiaalkosten. Wanneer er dus een reparatie uitgevoerd dient te worden, betaal je niks. Hier heb je dan gelijk 13 jaar garantie op je CV ketel en worden alle onderdelen dus gratis vervangen indien deze kapot gaan.