Ik heb een origineel geboortekaartje laten maken!

origineel geboortekaartjeIk ben nu alweer een tijdje trots moeder van een prachtig zoontje. Net zoals iedere moeder moest ik voor de geboorte het een en ander gaan regelen, natuurlijk met de hulp van mijn toekomstige man. Na het inrichten van de kinderkamer moesten wij alleen nog opzoek gaan naar een leuk origineel geboortekaartje. Aangezien wij zelf een ontwerp hadden gemaakt wilden wij dit ontwerp dan ook laten omtoveren tot een geboortekaartje. Op aanraadde van een goede vriendin nam ik een kijkje op de website van Kissgeboortekaartjes. Via deze website kon ik namelijk mijn eigen gemaakt ontwerp opsturen. Het bedrijf ging dan met dit ontwerp aan de slag met als eindresultaat een geboortekaartje. Vandaar dat ik dan ook het besluit nam om het ontwerp naar dit bedrijf te sturen!

Kwaliteit

Kissgeboortekaartjes is geweldig!

Voor de kraamvisite hebben wij dertig geboortekaartjes laten maken. Enkele dagen na bestelling werden deze dan ook aan huis geleverd. Toen de geboortekaartjes binnen kwamen konden wij onze ogen werkelijk waar niet geloven. De geboortekaartjes zagen er prachtig uit en ook was de kwaliteit super. De geleverde kwaliteit van Kissgeboortekaartjes is beter dan ik zelf verwacht had. Ben jij opzoek naar een bedrijf die prachtige geboortekaartjes levert? Kijk dan eventjes op de website van Kissgeboortekaartjes. Het is een top bedrijf dat top diensten verleend!

Kissgeboortekaartjes