Golfballen bedrukken voor mijn man

Ik heb een website gevonden waar je golfballen bedrukken kan. Ontzettend leuk. Mijn man heeft al vijftien jaar een succesvol bedrijf. Ik ben ontzettend trots op hem, hij heeft ooit een flink risico gelopen, maar dit heeft onwijs goed uitgepakt. Hij heeft een ontzettend doorzettingsvermogen en daar bewonder ik hem voor. Goed, omdat de zaak vijftien jaar bestaat en hij dit jaar vijftig wordt, zoek ik naar allerlei leuke cadeautjes. Ik denk dat de golfballen, met zijn logo, al een erg goed begin is. Hij golft graag en heeft vaste vrienden, hij is soms niet weg te slaan van de golfbaan. Wij, de vrouwen van dit clubje, weten dit maar al te goed, en op de dagen dat ze gaan golfen, organiseren wij vaak ook wat leuks om te doen. Dit werkt tot nu toe altijd.

Naamloos

Gepersonaliseerde golfballen

Ik weet zeker dat hij dit een top cadeau gaat vinden. Ik ben nu met het bedrijf aan het kijken wat het beste is, hoe groot het logo moet zijn en dergelijke. Ik moet je bekennen dat ik daar niet echt verstand van heb, maar gelukkig kunnen ze me goed helpen. Ook willen we met de vriendengroep iets gezamenlijks geven. Het is nog best lastig om dit te bedenken. Wat ik wel weet is dat hij graag een keer naar de Maldiven wil. Misschien kunnen we een vakantie aan hem cadeau doen, maar dat lijkt natuurlijk ook een beetje egocentrisch, want dat betekent dat ik ook mee ga haha. Maar dit hoeft natuurlijk niet, hij kan ook met z’n vrienden gaan. Of we gaan met z’n allen! Genoeg opties…

51585_golfbal