Geen dag GTST Gemist

Frequente kijkers van “Goede Tijden, Slechte Tijden” weten dat het geen ramp is als je eens een aflevering van GTST gemist hebt. Er zijn genoeg mogelijkheden om de soap terug te kijken – een herhalingsuitzending, online aangeboden afleveringen of weekoverzichten. De soap is al sinds 1990 een begrip op de Nederlandse televisie, dus het ook niet zo gek dat je meer dan één aflevering gemist hebt. Misschien heb je al maanden niet meer gekeken. Wat doe je dan om weer bij te springen?

Heb je GTST gemist? Zij jou ook

Ook als je GTST gemist hebt voor lange tijd, zul je nog veel bekende gezichten terugzien. De cast van de bekendste soap van Nederland is in de afgelopen 28 jaar heel wat veranderd, maar een aantal acteurs zal Meerdijk niet snel verlaten. Zo speelt Jette van der Meij al sinds het begin de rol van Laura en zijn Janine en Ludo (gespeeld door koppel Caroline de Bruijn en Erik de Vogel) er al bij sinds 1992 en 1996.

Een warm welkom

De nieuwe gezichten in GTST zullen even wennen zijn, maar je zal ze snel genoeg leren kennen. Kijk bijvoorbeeld wat weekoverzichten terug op gtstlive.nl om een idee te krijgen wat er momenteel gaande is. Vraag ook je medekijkers om een samenvatting te geven; voor je het weet heb jij een nieuwe favoriet. En het fijne aan een soap is dat de tijd nooit stilstaat. Heb je één drama gemist? De volgende intrige staat alweer voor je klaar.