Een professionele gitaar cursus

leren-gitaar-spelenMuziek is mijn passie, al mijn hele leven lang en ik wilde er ook alles aan doen om dit zo te houden. Daarom bedacht ik een manier waarop ik mijzelf kon plezieren met muziek die ik zelf kon maken door middel van een instrument bespelen. Ik ben op zoek gegaan naar een gitaar cursus die professioneel is waardoor ik op een leuke maar ook leerzame manier gitaar kan leren spelen. Een aantal dagen erna vond ik een geschikte muziekschool waarvan ik een goed gevoel had dat hun mij konden helpen bij het waarmaken van mijn wensen.

Aanmelden

Het aanmelden voor de gitaar cursus ging erg snel, het enige wat ik hoefde te doen was wat gegevens invullen en vragen beantwoorden en het was geregeld. Ik kreeg automatisch een bevestiging via de e-mail en later een datum waarop ik kon gaan beginnen met mijn eerste cursus. In het begin was het super spannend want ik bakte er nog niks van maar wilde het wel graag leren, gelukkig ging het een paar lessen erna een stuk beter.leren-gitaar-spelen

Leerzaam

De cursussen die ik gevolgd heb bij de muziekschool om gitaar te leren spelen waren erg leerzaam, de instructeurs leggen alles duidelijk uit zo dat ik het eigenlijk niet vaak hoef laten te herhalen. Het tempo zit er goed in en we krijgen ook vaak huiswerk mee zo dat we ook thuis nog wat dingen kunnen oefenen en leren. Het is een zeer leerzame weg en ik hoop over een aantal weken zelfstandig gitaar te kunnen spelen dankzij deze goede lessen.