Een mooi dummyvest gekocht

dummyvest

Via de website van 100% Dier heb ik een bijzonder mooi dummyvest gekocht. Samen met mijn hond trekken wij er geregeld op uit om te gaan jagen. Natuurlijk doe ik dit niet op levende beesten, daarvoor heb ik ook nep beesten gekocht, maar het effect blijft hetzelfde. Dit kledingstuk heeft meerdere zakken en hierdoor kan ik veel spullen in opbergen. Altijd makkelijk, want nu is het niet nodig om extra tassen mee te gaan sleuren. Onze viervoeter is helemaal tevreden als wij samen op “jacht”gaan. Hij loopt dan al zenuwachtig om mij heen,soms lijkt het wel dat hij bang is dat ik hem vergeet mee te nemen.  dummyvest

Geweldige winkel

Samen met mijn trouwe viervoeter hebben wij al heel wat uurtjes samen in het bos door gebracht. Mijn dummyvest heb ik dan aan en daar zitten alle soorten benodigdheden in die wij onderweg kunnen gebruiken. Vooral de lekker koekjes voor mijn vriendje niet te vergeten. Ook deze heb ik bij de 100% Dier winkel gekocht. Hier hebben zij zoveel producten in hun assortiment, dat het beslist de moeite waard is om hier eens te gaan kijken. Voordeel is dat je hier niet de deur voor uit hoeft te gaan, maar alles online kan bestellen.