Een leuke wellness en overnachting ervaring bij De Thermen

Pedicure

Wil je lekker ontspannen met een wellness en overnachting? Dan ben je bij De Thermen aan het juiste adres. Bij De Thermen krijg je een optimale wellness ervaring. Als je niet weg wilt na een dagje? Geen probleem. Bij De Thermen kun je overnachten in het aanliggende hotel. Zo kun je lekker een heel weekend ontspannen zonder uit de ontspanning te hoeven. Het wellness center heeft vele opties. Ze hebben een aantal sauna’s en baden. Ook kun je een lekkere massage krijgen en een beauty behandeling. Verder kun je lekker lunchen en dineren bij De Thermen. Dit eten wordt geserveerd door goede koks en je kunt hier natuurlijk ook een lekker wijntje bij nuttigen. Dus ben je toe aan een beetje ontspanning? Dan is de De Thermen de plek voor jou.

Wellness en overnachting

Erg leuke ervaring

Ik heb een erg leuke ervaring gehad bij De Thermen. Toen ik de ingang doorliep liep ik al een oase van ontspanning in. Ik ben samen met mijn vrienden naar het wellness center gegaan. Ik heb een vrij druk en flexibel leven. Ik ben weinig thuis en daarom hebben we ervoor gekozen om een weekendje vrij te nemen en lekker te gaan ontspannen en even lekker niks te doen. Ik merkte tijdens dit weekend pas hoe weinig ik eigenlijk ontspan en ik heb er echt van genoten. Ik heb alweer met mijn maten een nieuwe dag gepland om dit te gaan doen. Ik zou zeker aanraden om een kijkje te nemen op de website van De Thermen.

Thermen

Ook lekker ontspannen bij De Thermen

Wil je ook lekker ontspannen? Plan dan meteen jouw dagje in via de website. Hier kun je ook zien welke diensten er verleent worden en wat er allemaal te doen valt.